Uutiset

Talent Boost Summit 2017

Onko yrityksesi kansainvälistyminen ajankohtaista? Oletko etsimässä osaajaa, jolla on kansainvälisiä verkostoja, kohdemaatuntemusta ja kielitaitoa? Voisiko kansainvälinen osaaja tuoda uutta oppia ja osaamista yritykseesi?

Business Tampere on mukana järjestämässä Talent Boost Summit 2017- yritystapahtumaa Helsingissä marraskuun 22. päivänä. Toivotamme kaikki yritykset ja yritysten edustajat lämpimästi tervetulleeksi mukaan. Talent Boost Summit 2017 käsittelee kansainvälisen osaamisen merkitystä yritysten kasvulle ja kansainvälistymiselle. Tapahtuman tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään tarvittavat työkalut kansainvälisen osaamisen houkutteluun, sekä siihen miten kansainvälinen osaaja saadaan osaksi yrityksen toimintaa. Tapahtumaa järjestävät Työ- ja Elinkeinoministeriö, Business Tampere, Helsingin seudun Kauppakamari, Turun kaupunki sekä Turku Science Park. Talent Boost Summit on ilmaistapahtuma ja se järjestetään Helsingin Koskenrannassa ja paikalle odotetaan noin 300 osallistujaa yritysmaailmasta.

Talent Boost Summitin avaa Esko Aho, jonka jälkeen aamupäivän ohjelma jatkuu ajankohtaisilla asiantuntijapuheenvuoroilla. Lounaan jälkeen ohjelma jatkuu pienemmissä rinnakkaisissa sessioissa, joista toinen keskittyy kansainvälisen osaamisen houkutteluun ja toinen puolestaan liiketoiminnan kehittämiseen kansainvälisellä osaamisella. Business Tampere on mukana järjestämässä näistä jälkimmäistä, TaBoo: How to boost business via international talent – company experiences and models. Business Tampere ja Helsingin seudun kauppakamarin Chamber of Multicultural Enterprises (COME) kutsuvat kaikki teemasta kiinnostuneet yritykset mukaan TaBoo-sessioon. TaBoo:ssa kuulemme kahden esimerkkiyrityksen tarinan kansainvälisen osaamisen linkittämisestä ja jatkamme keskustelua Future Place Leadershipin toimitusjohtajan Pärtel-Peeter Peren ohjauksessa.

Talent Boost Summit 2017 ilmoittautuminen on nyt avoinna osoitteessa http://bit.ly/2xm97jm Tapahtumapäivä 22.11.2017 tullaan myös striimaamaan suorana Työ- ja Elinkeinoministeriön virallisella YouTube kanavalla.
Yritykset ja yritysten edustajat: lämpimästi tervetuloa Talent Boost Summit 2017 -tapahtumaan joko paikan päälle tai livestreamiin.

Lisätietoja tapahtumasta Twitteristä ja Talent Tampereen LinkedIn-sivustolta. #talentboost