Uutiset

INKA - Älykäs kaupunki, Uudistuva teollisuus ja Tulevaisuuden terveys -aiehaku

Tekes on avannut Digitaalista liiketoimintaa -haun, josta suomalaisten yritysten ja tutkimusorganisaatioiden on mahdollista saada rahoitusta ja asiantuntijapalveluita digitaalisen liiketoiminnan ja sen edellytysten edistämiseksi.

Haun tavoitteena on mahdollistaa uudenlaisia suomalaisia tuotteita ja palveluita kansainvälisille markkinoille. Haku päättyy 17.9.2015. Lisätietoja: www.tekes.fi/ohjelmat-ja-palvelut/kampanjat/digitaalista-liiketoimintaa/

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja FinnMedi hakevat hankeideoita rinnakkaishankkeisiin ja pilotteihin tutkimuslaitoksilta ja pk-yrityksiltä. Hankeidean tulee sisältyä INKA-viitekehitykseen (kuvattu alla) sekä Tekesin Digitaalista liiketoimintaa tavoitteisiin.

​

Hankeideat tulee esittää 4- 6 kalvolla, joissa on kuvattu lyhyesti:

  1. Hankkeen idea
  2. Arvioitu kokonaisvolyymi
  3. Minkä ongelman hanke ratkaisee
  4. Potentiaalisten markkinoiden kuvaus (kotimaiset ja ulkomaiset)
  5. Alustava kuvaus konsortiosta ja hankkeen vetäjä

Tredea ja FinnMedi valitsevat 2-4 hankeideaa, joiden valmistelua tuetaan 15 000 eurolla/hanke sekä nimeää hankkeelle yhteishenkilön, joka auttaa hakijaa konsortion luomisessa ja sidosryhmä motivoinnissa.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy koordinoi Tekesin kansallista Innovatiiviset kaupungit (INKA) - Älykäs kaupunki ja Uudistuva teollisuus hankekokonaisuutta. FinnMedi koordinoi Tampereen seudun osuutta Tulevaisuuden Terveys -hankekokonaisuudesta.

Hankkeen kuvausmateriaali (PowerPoint tai PDF) tulee toimittaa 15.5.2015 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jari.ikonen(at)tredea.fi

www.inkatampere.fi

Twiittaa INKA-ohjelmasta: #inkaohjelma #TampereAllBright