Hiedanranta on kehitteillä oleva kaupunginosa Tampereella, jonne tavoitellaan 25 000 asukasta ja 10 000 työpaikkaa. Alueen kehittämisessä korostuvat kestävä kehitys, vähähiilisyys ja kiertotalous, joita pyritään edistämään myös liikenteessä (ks. www.tampere.fi/hiedanranta).

Tampereen kaupungilla on meneillään Hiedanrannan maankäyttöalueen yleissuunnittelu, joka pyritään saamaan valmiiksi syyskuussa 2018.

Yleissuunnitelmassa pyritään esittämään myös pitkälle mietitty liikennejärjestelmän…

Lue lisää

Haemme tiimiimme työharjoittelijaa ajalle 12.3. - 12.7.2018. Toimit tehtävässäsi Business Tampereen digitaalisten yrityskehityspalveluiden kehittämisen ja yritysyhteisöjen aktivoinnin tukena. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus harjoitteluaikaiseen tukeen esimerkiksi korkeakouluharjoitteluun liittyen.

Lue lisää

Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelma hakee yrityksiltä ideoita nopeisiin kokeiluihin liittyen Opastamisen ekosysteemi - ja CityIoT-hankkeiden tavoitteisiin. Tampereen kaupunki tarjoaa valituille yrityksille mahdollisuuden pilotoida tuotettaan tai palveluaan Tampereen kaupunkiympäristössä. Ideoita otetaan vastaan 28.2.2018 klo 12.00 saakka.

Lue lisää

Valtakunnallinen LicenseUp-hanke haluaa suunnata huomion siihen, miten luovien alojen yritykset voivat lisätä liiketoimintaansa lisensoimalla esimerkiksi hahmojaan ja konseptejaan. Lisensointitietoutta ja -osaamista tuodaan lähelle yrittäjiä ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa. 25. tammikuuta LicenseUp järjestää yhdessä Business Tampereen kanssa maksuttoman sparraus- ja verkostoitumistapahtuman Tampereen alueen yrittäjille.

Lue lisää

Ladataan…