Oletko Tampereen seudulla toimiva pk-yritys, jolla on halu kansainvälistyä tai kansainväliseen liiketoimintaan liittyvä haaste? Tarvitsette sparrausta ja/tai ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmaa? Onko yritykselläsi resurssipula joko kansainvälisen osaamisen tai muun osaamisen osalta? Tuo haasteesi kansainvälisten osaajien ratkaistavaksi!

Lue lisää

Oletko jo nähnyt uuden Tampere-esitteen, jossa Tampere – All Bright! Ambassador -verkoston jäsenet kertovat oman tarinansa? Tampereella syntyneet innovaatiot ja kaupunkiympäristö yhdistyvät esitteessä täällä asuvien kansainvälisten ihmisten tarinoihin. Myös esitteen tekijä on Tampereen seudulla asuva kansainvälinen osaaja.

Lue lisää

”Suomessa on paljon mahdollisuuksia - ainakin me ulkomailta tulleet ajattelemme näin! Maa vain tarvitsee hieman ravistelua. Uskon, että nyt on aika suomalaisten tuoda esille osaamisensa ja saada Suomi loistamaan. Siihen tarvitaan vain oikeita ihmisiä oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. TWINKLE oli juuri tällainen paikka, joka sai ihmiset vuorovaikutukseen keskenään”, Paloma toteaa.

Lue lisää

TWINKLE 2015 -tapahtuman koko ohjelma on julkaistu ilmaisena älypuhelinsovelluksena iPhonelle ja Androidille. Sovellus pitää sisällään kaiken tiedon, mitä TWINKLEstä tarvitset; pääset merkitsemään kiinnostavimmat seminaarit ja työpajat suosikkilistallesi ja saat niihin liittyviä ajankohtaisia viestejä. Sovelluksessa voit myös tutustua tapahtuman puhujiin, yhteistyökumppaneihin ja tapahtumakarttaan.

Lue lisää

Suomalaisten yritysten vienti takkuaa ja suomalaiset eivät osaa myydä loistavia innovaatioitaan tai osaamistaan maailmalla. Kasvua olisi haettava maailmalta, kotimarkkinat eivät riitä. Ovatko kansainväliset osaajat ratkaisu? Näitä kysymyksiä ratkotaan yhdessä yritysten ja kansainvälisten osaajien kanssa TWINKLE-tapahtumassa Tampere-talossa 7.- 8.12.2015.

Lue lisää

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea käynnistää tänä keväänä Tampere - All Bright! Ambassador- verkoston, jonka tavoitteena on edistää alueen kansainvälistä näkyvyyttä ja tunnettuutta hyvänä asumis-, työskentely- ja opiskelukaupunkina. Tavoitteena on nostaa Tampereen tunnettuutta erityisesti liiketoiminta ympäristönä ja avata uusia kansainvälisiä investointimahdollisuuksia alueelle.

Lue lisää

Miten turvataan kansainvälisen osaavan työvoiman saatavuus tulevaisuudessa? Miten voidaan parantaa Tampereen kansainvälistä näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta? Pirkanmaalaiset kansanedustajaehdokkaat eri puolueista keskustelevat kansainvälisten osaajien merkityksestä alueen yrityksille ja elinkeinoelämälle 9.2.2015 klo 17–19 Työväenmuseo Werstaan auditoriossa.

Lue lisää

Ladataan…