Tamperelainen Magic Cloud Oy otti kesällä käyttöön uuden palvelinkeskuksen, joka yhdistää uniikilla tavalla pilvipalvelun ja konesaliliiketoiminnan. Yritys tarjoaa tehokkaan pilvikapasiteetin ohella paikallista, personoitua ja teknisesti kustannustehokasta palvelua. Uusi palvelinkeskus vahvistaa Pirkanmaata konesali- ja pilvipalveluliiketoiminnan sijaintina.

Lue lisää

Saksalainen autoteollisuuden järjestelmätoimittaja Behr-Hella Thermocontrol GmbH, BHTC, on perustanut tutkimus- ja tuotekehitysyksikön Tampereen Hervantaan. Yrityksellä on Suomen ja Saksan lisäksi yksiköitä muun muassa USA:ssa, Kiinassa ja Japanissa. Tampereen yksikössä kehitetään langattomia viestintäjärjestelmiä sekä sensoritekniikkaa. Vuoden 2017 aikana yksikön arvioidaan työllistävän noin parikymmentä henkilöä.

Lue lisää

Tampere - All Bright! Ambassador -verkoston lähettiläät tekivät Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiön kanssa kuusi videoita, joilla nämä Tampereen seudulla asuvat kansainvälisesti verkottuneet ammattilaiset todistavat seudun parhaista puolista niin liiketoimintaympäristönä kuin loistavana matkailu- ja opiskelupaikkana.

Lue lisää

Ladataan…