Asiakkaiden käyttäytymisen muutos on voima, joka koskettaa niin isoja kuin hieman pienempiäkin toimijoita. Myös hyvin perinteiseksi mielletyllä lakipuolella. Asiakkaat ovat yhä valveutuneempia päätöksenteossaan ja tekevät aktiivista vertailua eri toimijoiden, jopa saman asianajotoimiston asiantuntijoiden, välillä. Factalle on tullut hyvin selväksi, että mikäli he haluavat pysyä kilvassa mukana, heidän on kyettävä tuntemaan asiakkaidemme tarpeet, toiveet ja odotukset yhä paremmin. Innovaatioseteli vauhditti Factan kehitystä.

Lue lisää

Tamperelainen Magic Cloud Oy otti kesällä käyttöön uuden palvelinkeskuksen, joka yhdistää uniikilla tavalla pilvipalvelun ja konesaliliiketoiminnan. Yritys tarjoaa tehokkaan pilvikapasiteetin ohella paikallista, personoitua ja teknisesti kustannustehokasta palvelua. Uusi palvelinkeskus vahvistaa Pirkanmaata konesali- ja pilvipalveluliiketoiminnan sijaintina.

Lue lisää

Saksalainen autoteollisuuden järjestelmätoimittaja Behr-Hella Thermocontrol GmbH, BHTC, on perustanut tutkimus- ja tuotekehitysyksikön Tampereen Hervantaan. Yrityksellä on Suomen ja Saksan lisäksi yksiköitä muun muassa USA:ssa, Kiinassa ja Japanissa. Tampereen yksikössä kehitetään langattomia viestintäjärjestelmiä sekä sensoritekniikkaa. Vuoden 2017 aikana yksikön arvioidaan työllistävän noin parikymmentä henkilöä.

Lue lisää

Ladataan…